NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Goedkoopste payroll

Bent u op zoek naar de goedkoopste payroll oplossing? Dan ontkomt u er niet aan om offertes aan te vragen bij meerdere payroll bedrijven. Uit ervaring kunnen wij u vertellen dat wij zeker tot de goedkoopste bedrijven op dit vakgebied behoren. Wij kunnen namelijk lage prijzen garanderen door de vergaande mate van automatisering die we in ons bedrijf hebben doorgevoerd.

Onze payroll oplossingen

De payroll oplossingen die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld, zijn gebaseerd op een volledig geautomatiseerd systeem. Hierdoor hoeven we geen tijd te besteden aan handmatige administratieve werkzaamheden en kunnen onze klanten ten alle tijden hun informatie inzien. Doordat het Payrollingbureau zich niet bezig hoeft te houden met terugkerende taken, kunnen we lagere tarieven hanteren dan veel van onze concurrenten. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om een lagere omrekenfactor aan te bieden, waardoor we tot de goedkoopste payrolling bedrijven in Nederland behoren.

Wat kost payrolling?

De omrekenfactor die we kunnen aanbieden, is voor iedere situatie anders. Hierbij kijken we namelijk naar het aantal medewerkers dat u in dienst wil nemen, wat hun salaris is en op wat voor contractvorm we samen gaan werken. Ook het aantal te werken uren is van belang. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte op zodat u ook gebruik kunt maken van de goedkoopste payroll tarieven in de markt. Vraag uw offerte vandaag nog aan via 076-7504991 of info@hetpayrollingbureau.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder zodat u snel aan de slag kunt met onze payroll oplossingen. 

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp