NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Over ons

Het Payrollingbureau is het goedkoopste, volledig geautomatiseerde en meest servicegerichte payroll bedrijf van Nederland. Wij bouwen op vertrouwen en streven ernaar een inspiratie te zijn voor u en uw werknemers. Samenwerking, continue verbetering en vernieuwing staan centraal. Gezamenlijk bereiken we zo het beste resultaat, dat is de belofte die we u doen.

Meer dan een handelsnaam

Als payroll bureau zijn we onderdeel van Het Bemiddelingsbureau, dat is samengesteld uit Het Bemiddelingsbureau-A BV, Het Bemiddelingsbureau-B BV en Het Bemiddelingsbureau-C BV. We zijn groot in Brabant en actief in heel Nederland. Door de jaren heen hebben we ruime ervaring opgedaan; we leggen de lat dan ook hoog om de beste service te bieden. We zijn integer in onze operatie, met oog voor onze opdrachtgevers.

We zien onszelf als gedreven en hebben een ambitieuze doelstelling. Dit doen we niet alleen: onze professionals zijn bewezen zakelijke netwerkers die onze kwaliteitsnaam kunnen dragen en de allerbesten zijn in onze sector. Zo garanderen we u optimale service tegen voordelige tarieven.

We verzorgen als payroll bedrijf diverse payroll diensten voor uiteenlopende branches in heel Nederland. Alle processen zijn zorgvuldig ingericht, waarbij we gebruikmaken van korte communicatielijnen. Zo kunnen we u nog sneller van dienst zijn. Wij hanteren de ABU-cao en kunnen u maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen. Ook na die tijd zorgen wij voor flexibiliteit in de vorm van onbepaalde tijd voor uw medewerkers.

Benieuwd naar onze payroll diensten en wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op: vul ons contactformulier in, bel 076 7504991 of mail naar info@hetpayrollingbureau.nl

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp