NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Arnhem

Mede dankzij de nabijheid van de Veluwezoom is Arnhem een stad met veel groen. Het telt maar liefst 23 parken waarbij Park Sonsbeek natuurlijk het meest bekend is. Met meerdere kunstwerken, een fontein en zelfs een waterval is dit een bijzonder populaire bestemming voor zowel lokale bevolking als toeristen. En dat op loopafstand van station Arnhem Centraal en het centrum van de stad! Over het centrum gesproken, deze barst van de leuke winkeltjes. Arnhem heeft zich als een echte modestad ontwikkeld. Ze heeft zelfs een heel modekwartier in de wijk Klarendal. Hier kunt u ook veel galeries en studio's vinden. Perfect voor de mensen die nét even iets anders willen. En na een heerlijke dag wandelen of shoppen zijn er uiteraard genoeg lekkere terrasjes om even bij uit te rusten. Op de korenmarkt is altijd wel een plaatsje te vinden. Behalve ‘s avonds en in het weekend natuurlijk, dan gaan de voetjes van de vloer!

In het kort: Arnhem heeft heel erg veel werkgevers en werknemers nodig. Het is een bruisende, groeiende studentenstad en om er te overleven moet u zich snel kunnen aanpassen. Voor deze situatie zijn onze payroll services een absolute uitkomst.

Payroll diensten in Arnhem

Wat houdt payrolling nou eigenlijk in? Bij iemand op de payroll staan betekent bij iemand in dienst zijn. Als u ons inhuurt dan nemen wij het volledige personeelsbestand van u over. Inclusief alle administratieve zaken die daarbij horen. In plaats van alle medewerkers apart uit te betalen krijgt u van ons een ‘all-in’ factuur. Dit voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat u elke maand precies weet wat de personeelskosten zijn. Geen boekhouding meer nodig! Denk hierbij ook aan af te dragen premies en betaling bij ziekte: wij regelen alles! Uw financieel risico gaat omlaag en u bespaart kosten op dure boekhouders en accountants. De werknemers worden professioneel behandeld en u betaalt alleen voor de uren die gewerkt zijn. En onze payroll software is ook nog eens makkelijk in het gebruik. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Waarom payrolling in Arnhem?

Arnhem heeft vele horecagelegenheden die seizoensgebonden zijn. Daarnaast zijn er veel studenten die af en toe een bijbaantje willen. Kortom: het medewerkersbestand verandert nog wel eens. Dit maakt de salarisadministratie alleen maar moeilijker. Wij kunnen dat echter makkelijk voor u bijhouden. Dankzij onze unieke software gaat bijna alles automatisch. Dit betekent dat menselijke fouten nauwelijks meer voorkomen. Ook regelen we de vakanties en contracten. 

Afspraak maken?

Ervan overtuigd dat wij uw leven makkelijker kunnen maken? Heeft u vragen of een op maat gemaakte oplossing nodig? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of info@hetpayrollingbureau.nl. Natuurlijk zijn wij ook via de telefoon bereikbaar op 076-7504991.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp