NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Brabant

Meer flexibiliteit, minder administratieve handelingen en een vermindering van uw financieel risico: wie wil dat nou niet? Payrolling is dé oplossing voor bedrijven in Brabant als het op eerder genoemde zaken aankomt. In welke sector u ook actief bent, wij kunnen u helpen met flexibele en voordelige oplossingen voor het overnemen van uw personeelsbestand. U kunt zich dan weer gaan richten op waar ú goed in bent: namelijk ondernemen. Wij nemen het risico van personeel op ons, inclusief de doorbetaling bij ziekte, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het betalen van premies en salarissen en het opstellen van de contracten. 

Hoef ik dan niks meer zelf te doen?

Uiteraard wel, u bent alleen minder tijd kwijt aan de randzaken. Hierdoor heeft u meer tijd over voor uw personeel. Deze tijd kunt u besteden aan het voeren van goede gesprekken met uw werknemers, of aan uw klanten. U bepaalt de werktijden en de salarissen, wij regelen de rest. 

In Brabant maken steeds meer ondernemers gebruik van het gemak dat payrolling heet. U ontvangt van ons een overzichtelijke factuur, en weet daardoor meteen waar u aan toe bent. 

Wanneer stapt u over naar payrolling?

Die keuze is volledig aan u. Sommige van onze klanten werken vanaf hun eerste medewerker al met payrolling, anderen kiezen voor een payroll bedrijf in Brabant op het moment dat ze merken dat de randzaken rondom de personeelsadministratie te veel tijd kosten, en weer anderen zoeken op een gegeven moment naar een meer flexibele oplossing voor hun personeel en komen zo bij payrolling uit. 

Ons advies

Als u twijfelt of u moet overstappen naar payrolling of juist zelf juridisch werkgever moet worden (of blijven), neemt u dan zeker contact met ons op. Wij kunnen dan uw situatie doorlichten en van een passend advies voorzien. U kunt ons bereiken via info@hetpayrollingbureau.nl of 076 7504991.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp