NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Friesland

Ook in Friesland is het flink in opkomst: payrolling. Van de agrarische en logistieke sector en van horeca tot beveiliging: payrolling is voor veel ondernemers dé oplossing voor het verminderen van het financieel risico en het vergroten van de flexibiliteit. 

Wat is payroll? 

“Op de payroll staan” betekent in dienst zijn bij een bedrijf. De werknemer staat dan op de loonlijst. Dat is ook wat payrolling is. Als ondernemer in Friesland kiest u een payroll bedrijf dat bij u en uw bedrijf past. De payroll organisatie neemt vervolgens de werknemers van u over en plaatst ze bij hen op de loonlijst. Uw medewerkers komen dus in dienst van deze organisatie, welke dan verantwoordelijk is voor het juridisch werkgeverschap. 

De voordelen van payrolling

Uw medewerkers bij een andere organisatie onderbrengen kunt u om verschillende redenen doen:

Flexibiliteit: payroll bedrijven hebben de mogelijkheid om medewerkers tot 5,5 jaar flexibel te verlonen. Hierdoor bent u veel flexibeler in opschaling, bijvoorbeeld als u in een sector actief bent waar seizoensinvloeden een grote rol spelen.

Vermindering financieel risico: als juridisch werkgever loopt u best wat risico. Wat als een medewerker bijvoorbeeld langdurig ziek wordt? Door het juridisch werkgeverschap over te dragen, heeft u dit risico niet meer. De payroll organisatie neemt dit risico uit handen, u weet iedere maand gewoon waar u aan toe bent. 

Minder administratieve handelingen: als ondernemer heeft u 1001 dingen te doen, en helaas zijn administratieve handelingen daar ook een groot deel van. Met onze oplossingen kunnen we dat in ieder geval flink verminderen, aangezien handelingen als het maken en versturen van loonstroken en jaaropgaven, verzuimbegeleiding en contracten door de payroller worden overgenomen. 

Ook voor uw organisatie en medewerkers kunnen wij een passende oplossing aanbieden. Met onze betrouwbare processen die merendeels geautomatiseerd zijn, behoren wij tot de top als het op servicegerichtheid aankomt. Neem contact met ons op via 076 7504991 of door te mailen naar info@hetpayrollingbureau.nl

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp