NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Groningen

Als ondernemer bent u het liefst bezig met het laten groeien van uw bedrijf en zoveel mogelijk klanten te helpen. Dit kan echter alleen als u hier ook de volledige focus op heeft. Wij kunnen u helpen deze focus te versterken. Door uw medewerkers bij ons onder te brengen, nemen wij een groot deel van de werkzaamheden rondom personeelsadministratie van u over. Van het maken van loonstroken en jaaropgaven tot de betaling van premies en de salarissen: uw medewerkers zijn officieel bij ons in dienst, waardoor wij deze zaken bij u weg kunnen nemen. Door onze geautomatiseerde processen kunnen wij ons volledig richten op serviceverlening voor u en uw medewerkers, én zijn we ook nog eens een van de voordeligste payroll bedrijven in Groningen.

Wij passen ons aan aan uw situatie

Het maakt voor ons niet uit in welke branche u actief bent, wij kunnen ons flexibel aanpassen aan uw wensen. Valt u bijvoorbeeld onder een specifieke cao? Dan nemen wij dat ook gewoon over en zorgen wij dat de verloning volgens deze cao gebeurt. Het mooie daarin is ook dat u er dus ook geen omkijken meer naar heeft als een cao gewijzigd wordt, daar zorgen wij allemaal voor. Of het nu gaat om één medewerker of een hele pool aan oproepkrachten, wij kunnen u helpen met de afhandeling van de contracten, de salarisbetalingen en alle andere administratieve handelingen.

Het financiële risico van payroll in Groningen

Wij krijgen veel vragen van ondernemers over het financiële risico als ze hun werknemers overdragen aan een payroll bedrijf. Dat is het mooie: dat is er dus niet. Wij fungeren als juridisch werkgever, waardoor wij de verantwoordelijkheid hebben over uw medewerkers. Als een medewerker onverhoopt ziek wordt, zorgen wij voor de loondoorbetaling en de begeleiding bij verzuim. Het enige wat u hoeft te doen is onze factuur te betalen, waarbij u alleen betaalt voor de daadwerkelijke gewerkte uren van uw medewerker.

Neemt gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. U kunt ons bereiken via 076 7504991.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp