NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Rotterdam

In het Payrollingbureau heeft u uw payroll partner in Rotterdam gevonden. In welke branche u ook actief bent, payrolling is in de meeste gevallen een perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar meer flexibiliteit en gemak omtrent de verloning van hun personeel.

De belangrijkste voordelen van payrolling:

  • Flexibiliteit: doordat wij de ABU-cao hanteren, kunnen wij personeel 5,5 jaar flexibel verlonen.
  • Geen financieel risico: u weet waar u aan toe bent en krijgt geen verrassingen meer. Wij factureren een all-in prijs, waardoor u iedere maand exact weet wat uw personeelskosten gaan bedragen.
  • Geen juridische werkgever verantwoordelijkheid: bij payrolling komen uw medewerkers bij ons in dienst, waardoor wij worden gezien als de werkgever. Wij zijn dan ook verantwoordelijk voor doorbetaling bij ziekte, het afdragen van premies en het op orde houden van de contracten. 
  • Minder administratieve handelingen: wij beschikken over een geautomatiseerd systeem waar u en uw medewerkers zelf alles in kunnen regelen. Van verzuim tot vakanties en van loonstroken tot salarisbetalingen, alles wordt u uit handen genomen. 

Payrolling in Rotterdam

Vele ondernemers in Rotterdam gingen u al voor in de keuze om over te stappen naar een payroll oplossing. Zij zagen de mogelijkheid en hebben besloten om zich te gaan focussen op hun corebusiness in plaats van zich bezig te houden met personeelsadministratie. Dát is namelijk onze corebusiness.

Hoe kunnen wij u helpen?

Iedere ondernemer is anders, waardoor er ook altijd andere vraagstukken ontstaan. Wij horen graag van u wat u het liefst in een payroll bedrijf ziet. Graag maken wij een afspraak met u in Rotterdam om de mogelijkheden voor uw bedrijf toe te lichten. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, een mail te sturen naar info@hetpayrollingbureau.nlof door te bellen naar 076-7504991.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp