NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroller - wat doet een payrollingbedrijf?

Een payroller is een payrolling bedrijf dat de juridische verantwoordelijk van uw medewerkers op zich neemt. De medewerkers treden in dienst bij de payroller en worden gedetacheerd bij uw organisatie. Niet alleen de juridische verantwoordelijkheid wordt overgenomen, ook personeelsadministratie, de afdracht van belastingen en het verstrekken van loonstroken wordt door de payroller gedaan.

Ondernemen zonder zorgen

Door een payrollingbedrijf zoals HetPayrollingbureau.nl in te schakelen, kunt u ondernemen zonder u zorgen te hoeven maken om uw personeelsadministratie. Door het gebruik van onze payrolling diensten wordt alle informatie automatisch verwerkt. We hebben onze processen volledig geautomatiseerd, waardoor we niet alleen het goedkoopste payrollingbedrijf zijn, maar ook het meest servicegerichte. Onze medewerkers hoeven zich namelijk niet bezig te houden met het overnemen van gegevens, waardoor zij zich volledig op u kunnen richten.

Bereken uw payrolltarief

Denkt u dat samenwerken met een payroller duur is? Dan hebben wij goed nieuws: dat is het namelijk helemaal niet. De payroller neemt namelijk het volledig juridisch werkgeverschap over, inclusief de afdracht van premies en belastingen. Ook het vakantiegeld en eventuele doorbetaling bij ziekte wordt door de payroller voldaan. Als u uw payroll tarief vergelijkt met de daadwerkelijk kosten van het in dienst hebben van een medewerker, zult u zien dat u met payrolling vaak goedkoper uit bent. Niet alleen heeft u minder risico, u bent ook veel minder tijd kwijt aan personeelsadministratie. Vraag vandaag nog uw payrolltarief aan bij de beste payroller van Nederland. U kunt ons bereiken via 076-7504991 of info@hetpayrollingbureau.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp