NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling Apeldoorn

Apeldoorn heeft alle voorzieningen van een stad maar met het groene, rustige karakter van een dorp. Het staat voornamelijk bekend om het fantastische stadspark Berg en Bos, waar jong en oud graag hun vrije dag besteden. Dit is namelijk niet zomaar een stadspark: attracties voor kinderen worden perfect gecombineerd met uitgestrekte bossen waar herten en wilde zwijnen te zien zijn. Voor mensen zonder hoogtevrees is er ook een uitkijktoren waar je op 35 meter hoogte het hele park kunt zien liggen. Maar het meest bijzondere is toch het jaarlijkse ‘sprookje’ Lumido. Tijdens de zomer is het Berg en Bos ‘s avonds verlicht met een regenboog aan kleuren. De fontein op het meer deinst mee met de muziek terwijl een handvol gondels nog een extra rondje maken. Met live optredens en lasershows wordt je meegenomen in een modern sprookje.

Natuurlijk is er buiten de zomer ook genoeg te doen. Winkelen, musea bezoeken of een voorstelling bijwonen in het theater Orpheus. Er is altijd wat te beleven. Maar veel is toch seizoensgebonden, wat inhoudt dat het medewerkersbestand flexibel moet blijven. Alle extra administratie die hierbij komt kijken kan al snel hoofdpijn opleveren. Daarnaast is het zonde van uw tijd en energie. Gelukkig kunnen wij dit hele process van u over nemen.

Wat zijn onze payrolldiensten in Apeldoorn?

Salarisadministratie, loonstroken, jaaropgaven, ziekteverzuim, premies… allemaal onbelangrijke, tijdrovende taken. Natuurlijk moet het allemaal wel correct, en op tijd, gebeuren. Dat is nu eenmaal uw verantwoordelijkheid als werkgever. Behalve als u dit aan ons uitbesteedt. Wij nemen uw werknemers over en worden de juridische werkgever. Hier vallen ook vakantieregelingen en het onderhouden van contracten onder. Het enige wat u hoeft te doen is onze all-in factuur betalen. Dit voorkomt ook verrassingen: u weet precies wat de loonkosten zullen zijn elke maand. Daarnaast is de kans op menselijke fouten bij ons verwaarloosbaar. Onze software is volledig geautomatiseerd en zal helemaal op uw bedrijf worden aangepast. Daardoor is er geen bedrijf te groot of te klein voor onze payrolling.

Meer informatie over payrolling?

Benieuwd hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen? Neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 076 7504991


 

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp