NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling Barneveld

Wat kwam er eerder, de kip of Barneveld? Dit kan misschien een rare vraag lijken, maar Barneveld en kippen zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe belangrijk de pluimveesector hier ook is, Barneveld heeft zoveel meer te bieden. Naast de prachtige natuur die bij de Veluwezoom hoort, heeft Barneveld ook zijn historische kern behouden. De geschiedenis van het dorp kan helemaal tot de 13e eeuw worden getraceerd. En daar is men natuurlijk trots op. Er zijn dan ook meer dan genoeg culturele aangelegenheden om een keuze uit te maken. Monumenten en musea genoeg! Bijvoorbeeld het Nairac, of het perfect genaamde borduurmuseum ‘Het Losse Steekje’. Voor de kinderen is er zowaar een speelgoedmuseum. En een maisdoolhof. Hoe vaak kom je die nog tegen in Nederland?

Barneveld heeft dus een bijzondere combinatie van boerderijwerk en toerisme. Beide sectoren zijn seizoensgebonden en dus fluctueert het aantal werknemers. Alle contracten op orde houden en alle gewerkte uren registreren kost veel tijd en energie die u veel beter in andere zaken kunt steken. Daar zijn onze payrolling services voor. Wij kunnen de volledige loonadministratie overnemen.

Payrollen in Barneveld

Of u nu een groot bedrijf heeft of pas net bent gestart, het minimaliseren van financieel risico is een absolute must. Het inschakelen van een payrollingbedrijf is een belangrijke stap in de goede richting. Als u een contract met ons sluit worden wij de juridische werkgever, en nemen wij alle bijbehorende verantwoordelijkheden over. Dit betekent dat wij naast de salarisadministratie ook de premies en het ziekteverzuim regelen. Zeker in de pluimveesector komen er nog wel eens ongelukken voor. Het verzuimtraject doorlopen is lastig en erg tijdrovend. Gelukkig hebben wij hiermee al jaren ervaring, en hoeft u alleen nog een beterschapskaart te sturen.

Wat maakt onze payrollsoftware speciaal?

Bij ons is alles volledig geautomatiseerd. Uw medewerkers kunnen zelf alle nodige gegevens invullen, en wij regelen de rest. Dit systeem voorkomt bijna alle menselijke fouten. Daarnaast is het snel en professioneel, wat uw bedrijf in een goed licht zet en laat zien dat uw medewerkers gewaardeerd worden. Het biedt ook voor zekerheid voor beide partijen. De medewerkers worden altijd op tijd uitbetaald en u weet precies wat de rekening gaat zijn elke maand. Wij werken met een all-in factuur, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn voor een onverwachte rekening. Ten slotte worden wij niet zomaar de meest servicegerichte payroll bedrijf van Nederland genoemd. Voor elke klant creëren wij een uniek plan van aanpak.

Kunnen wij u helpen?

Vraagt u zich af of wij geschikt zijn voor uw bedrijf? Zijn er nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan altijd via het contactformulier of via info@hetpayrollingbureau.nl Tijdens kantooruren zijn we natuurlijk ook bereikbaar via de telefoon op 076 7504991


Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp