NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling Deventer

Het is bijna niet te geloven, maar in 2018 is hanzestad Deventer 1250 jaar oud geworden! Daarmee is het een van de oudste steden in Nederland. Uiteraard is er daarom een grote liefde voor cultuur en geschiedenis aanwezig. Museum de Waag en het stadsarchief zijn hier goede voorbeelden van. Maar Deventer blijft niet in het verleden hangen. Vooral op het gebied van de kunsten loopt ze ver vooruit. Museum More heeft de grootste collectie Nederlandse moderne kunstwerken ter wereld. Heeft deze voorstelling u geïnspireerd? Op naar het Smartlab om zelf aan de gang te gaan!

Wat de kunsten zo interessant maakt zijn de constante veranderingen. Tentoonstellingen wisselen, nieuwe toneelstukken komen op het podium en exposities sluiten voor het laatst hun deuren. Dit maakt het soms moeilijk om de personeelsadministratie op orde te houden. Het is ook zonde van uw tijd en energie. Dat kan je beter geïnvesteerd worden in uw volgende project. Wij bieden hier een gemakkelijke oplossing voor. Als het meest servicegerichte payrollingbedrijf van Nederland kunnen wij alle zorgen uit handen nemen.

Onze payrollservices in Deventer

Als u met ons een contract sluit dan nemen wij uw medewerkersbestand over. Hiermee nemen wij de juridische verantwoordelijk ook over en neemt uw financiële risico af. Wij zorgen ervoor dat de premies worden afgedragen en u alleen betaald voor de uren die ook echt gewerkt zijn. De contracten worden op orde gehouden en de vakanties worden geregeld. Mocht het nodig zijn dan overzien we ook het verzuimtraject van een zieke medewerker en controleren dat alles correct loopt. Kortom: alle vervelende administratieve bijzaken worden u uit handen genomen.

Waarom onze payrolling?

Met onze intuïtieve software kunnen uw medewerkers alles zelf invoeren. Daarna gaat alles automatisch. Hierdoor zijn onze services snel en worden menselijke fouten voorkomen. Om het allemaal nog makkelijker te maken rekenen wij een all-in prijs. Zo weet u elke maand precies wat de kosten zijn en komt u nooit meer voor een verrassing te staan. Die boekhouder heeft u niet meer nodig. Wij doen het sneller, completer en zijn ook nog de goedkoopste van Nederland. Er is geen bedrijf te groot of te klein: wij maken voor iedereen een op maat gemaakte oplossing.

Afspraak maken?

Bent u ook klaar met het doorspitten van oude bestanden en alles dubbel te controleren? Heeft u vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of info@hetpayrollingbureau.nl Ook staan we u graag te woord via het nummer 076 7504991


Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp