NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payroll Drenthe

Of het nu gaat om kostenbesparing of om het verminderen van administratieve handelingen: payrolling is een oplossing voor het merendeel van de ondernemers in Drenthe. Door uw medewerkers onder te brengen bij een payroll bedrijf in Drenthe, vermindert u uw financiële risico, bespaart u tijd aan administratieve handelingen en bent u verzekerd van een correcte afhandeling van de salarisbetalingen, afdracht van premies en alle andere financiële verplichtingen.

Payrolling is niet alleen voor u, maar ook voor uw medewerkers de beste oplossing. Door onze geautomatiseerde processen garanderen wij correcte loonbetalingen, de juiste afdracht van premies en een goede behandeling van verlofaanvragen en ziekmeldingen. Ook het gehele verzuimtraject is bij ons in goede handen. 

Redenen om te kiezen voor payrolling

Er zijn veel verschillende ondernemers in Drenthe die kiezen voor payrolling. Of het nu gaat om meer flexibiliteit (bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van een flexibele schil) of als er op kosten bespaard moet worden door de afhandeling van de salarissen, het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, en een correct verzuimbeleid, payrolling is dé oplossing. 

Het grote voordeel van een payroll bedrijf is dat onze dienstverlening geschikt is voor veel verschillende sectoren:

Horeca: het werk in de horeca is vaak seizoensgebonden, er wordt veel op onregelmatige tijden gewerkt en waarschijnlijk heeft u te maken met veel parttimers en oproepkrachten. Snel schakelen is dan essentieel, en het behandelen van de administratieve zaken schiet er dan nog wel eens bij in, met alle gevolgen van dien. Met payrolling betaalt u enkel de uren die het personeel maakt. Wij hanteren de ABU-cao en kunnen uw personeel maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen.

Transport: flexibel opschalen en onregelmatige uren is ook in de logistieke sector van Drenthe aan de orde. De hele administratie daaromheen kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. U betaalt enkel onze factuur voor het daadwerkelijk gewerkte aantal uren van uw personeel. 

Beveiliging: de beveiligingsbranche is flink aan het groeien. Hierdoor hebben bedrijven die in deze branche actief zijn vaak ook geen tijd om zich te focussen op administratieve handelingen. Uiteraard hanteren wij gewoon de cao die ook voor u geldt: zoals de cao Particuliere beveiliging of de cao Evenementenbeveiliging.

Overige branches: bedrijven uit vele verschillende branches kiezen voor onze oplossingen. Graag doen wij u dan ook een voorstel op maat, zodat u zich kan focussen op het ondernemerschap.

U kunt contact met ons opnemen door het invullen van het contactformulier, te mailen naar info@hetpayrollingbureau.nl of door te bellen naar 076-7504991.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp