NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in de horeca – de ideale oplossing voor horecaondernemers

Als ondernemer in de horeca is personeelsadministratie wel het laatste waar u zich mee bezig wilt houden. Als ondernemer weet u als geen ander hoe flexibel het personeelsbestand is en wat voor juridische gevolgen het werkgeverschap voor uw bedrijf heeft. In de horeca wordt dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van payrolling. Zo kunt u zich op de klantbeleving blijven focussen, Het Payrollingbureau doet de rest.

Waarom payrolling juist voor de horeca interessant is

De horeca is een markt waarin veel gebruik wordt gemaakt van flexkrachten. Hier komt veel administratie bij kijken. Met payrolling hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Het payrollbedrijf fungeert als externe HR-afdeling en regelt alle administratie. Ook voor de afdracht van belastingen en premies wordt zorg gedragen. Het enige wat u hoeft te doen is de gewerkte uren goedkeuren, de rest wordt geregeld. U ontvangt vervolgens één verzamelfactuur van alle gewerkte uren.

  • De voordelen van payrolling kort samengevat:
  • U beschikt meteen over een volwaardige externe HR-afdeling
  • Zowel de lonen als de belastingen en premies worden altijd op tijd betaald
  • De medewerkers ontvangen op tijd hun loonstroken en jaaropgaven
  • U heeft geen werkgeversrisico meer
  • U ontvangt één factuur over de gewerkte uren

Waarom Het Payrollingbureau?

In de payrolling branche zijn veel bureaus aanwezig die zich focussen op de horeca. Waarom zou u kiezen voor Het Payrollingbureau? Voor ons is het antwoord daarop heel simpel: omdat we niet alleen het meest servicegerichte, maar ook nog eens het goedkoopste payrollingbedrijf zijn. We hebben het merendeel van alle administratieve handelingen geautomatiseerd, zodat wij ons volledig kunnen focussen op wat u ook belangrijk vindt: het bedienen van de klant. Door onze vergaande mate van automatisering is de kans op fouten geminimaliseerd en hebben we een hoog tempo in de verwerking van de uren. Hierdoor hebben we meer tijd over om u te helpen met andere HR vraagstukken.

In een vrijblijvend gesprek leggen we hier graag meer over uit. Neem vandaag nog contact met ons op via 076-7504991 of info@hetpayrollingbureau.nl voor het maken van een afspraak. 

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp