NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in de beveiliging

De beveiligingsbranche heeft de laatste jaren een flinke groei meegemaakt. Het is tegenwoordig een onmisbare facilitaire dienst, die voor tal van doeleinden kan worden ingeschakeld. Onregelmatige en wisselende werktijden zijn in deze branche geen uitzondering. Dat vraagt om flexibel personeelsbeleid. Het Payrollingbureau biedt diverse payroll diensten voor de beveiligingsbranche.

Payrolling in de beveiliging

Het Payrollingbureau heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van payrolling in de beveiligingsbranche. Wij weten als geen ander dat deze branche te maken heeft met onregelmatige tijden en een wisselend personeelsbestand. Ook wisselt de vraag continu, waardoor personeel flexibel ingezet moet worden.

Payrolling kan uitkomst bieden voor uw onderneming. Wij bieden verschillende payroll diensten die u meer flexibiliteit geven, uw administratieve rompslomp verminderen en u tijd en geld besparen. Wij verlonen uw personeel altijd conform de voor u geldende cao, zoals de cao Particuliere beveiliging of de cao Evenementenbeveiliging.

Direct uw formele werkgeverschap aan ons uitbesteden, zonder dat er op de werkvloer iets verandert? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 076 7504991 of te mailen naar info@hetpayrollingbureau.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp