NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in de horeca

Werken in de horeca: het is een dynamische branche waarin snel schakelen key is om uw gasten optimaal te kunnen bedienen. Administratieve rompslomp voorkomen? Besteed uw personeelsadministratie uit aan Het Payrollingbureau. Wij bieden diverse payroll diensten voor de horecabranche.

Payrolling in de horeca

De horecabranche wijkt in een aantal opzichten af van andere branches. Dit komt omdat het werk vaak seizoensgebonden is, personeel op onregelmatige tijden werkt en u waarschijnlijk veel parttimers en oproepkrachten in dienst heeft. Daarnaast is er sprake van een groot personeelsverloop, omdat voornamelijk jongeren en studenten in de horeca werken.

Deze branchekenmerken zorgen ervoor dat u als werkgever te maken krijgt met veel administratieve handelingen. Dit kost niet alleen veel tijd, maar ook geld. Inspelen op de wisselende drukte kunt u doen met payroll diensten van Het Payrollingbureau.

Uw voordelen

Met payrolling betaalt u enkel voor de uren die uw personeel daadwerkelijk maakt. Dit betekent dat u geen financieel risico loopt en u uw personeel ook geen contract aan hoeft te bieden. Wij hanteren de ABU-cao en kunnen uw personeel maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen. Ook daarna zorgen wij voor meer flexibiliteit voor uw medewerkers, voor onbepaalde tijd.

 

Benieuwd naar onze payroll diensten voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op: vul ons contactformulier in, bel 076 7504991 of mail naar info@hetpayrollingbureau.nl

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp