NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in het onderwijs

In de onderwijsbranche is flexibiliteit belangrijk, niet alleen in personeel, maar ook in werktijden. Dat zorgt ervoor dat u als werkgever te maken krijgt met veel personele administratie en een steeds veranderende wetgeving. Wilt u meer overzicht en meer tijd voor uw corebusiness? Kies dan voor payroll diensten van Het Payrollingbureau.

Payrolling in het onderwijs

De onderwijsbranche is een veelzijdige branche: bezuinigingen, wisselende leerlingaantallen, continue veranderingen in wet- en regelgeving, schoolvakanties en vergrijzing zijn tal van vraagstukken waarmee u te maken krijgt. Dit vraagt om de juiste voorzieningen en aanpassingen. Ook werken veel mensen in het onderwijs op oproepbasis. Binnen deze branche maken daarom veel werkgevers gebruik van payrolling.

Als payroll bureau bieden wij werkgevers in het onderwijs diverse payroll diensten. Wat deze diensten met elkaar gemeen hebben? U krijgt meer flexibiliteit, meer overzicht en minder rompslomp als het aankomt op administratieve handelingen. En de kosten? U betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van uw personeel.

Onze payroll diensten

Wij nemen uw juridische verplichtingen over, waardoor u hier niet meer naar om hoeft te kijken. U blijft echter wel zelf verantwoordelijk voor het aannemen van uw medewerkers. Het Payrollingbureau kan uw leerkrachten 5,5 jaar verlonen, maar ook daarna bieden wij u nog flexibiliteit genoeg.

 

Meer weten over payrolling in het onderwijs? Neem contact met ons op: vul ons contactformulier in, bel 076 7504991 of mail naar info@hetpayrollingbureau.nl.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp