NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in overige branches

Op zoek naar meer vrijheid, flexibiliteit en financieel voordeel? Het Payrollingbureau biedt payroll diensten voor uw onderneming, waardoor u meer overzicht in uw financiële administratie krijgt. Voor een vast tarief weet u wat uw personele kosten zijn en werkt u niet meer met onduidelijke facturen.

Payrolling als oplossing

Het Payrollingbureau is het goedkoopste, volledig geautomatiseerde en meest servicegerichte payroll bureau. Wij bieden diverse payroll diensten voor uiteenlopende branches: van callcenters en kappers tot retail en de zorg.

Door te kiezen voor payrolling, brengt u uw personeelsbestand bij ons onder. U bent hierdoor niet meer zelf juridisch verantwoordelijk voor uw personeel; wij nemen uw personeel op papier in dienst. Dit betekent dat u geen risico’s meer loopt, minder administratieve handelingen heeft en dus meer tijd overhoudt voor uw corebusiness. Overzichtelijk en flexibel.

Wilt u graag weten wat we voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: vul ons contactformulierin, bel 076 7504991 of stuur ons een e-mail op info@hetpayrollingbureau.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp