NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Payrolling in het beroepsgoederenvervoer

Flexibiliteit is in de huidige werksfeer belangrijk. We zien dan ook steeds vaker dat tal van branches hun personeel zo flexibel mogelijk willen en moeten inzetten, omdat de vraag per seizoen wisselt. Ook in de transport krijgt u als werkgever vaak te maken met een wisselende personeelsbehoefte. Diverse payroll diensten geven u als werkgever de flexibiliteit die u nodig heeft.

Payrolling in de transportsector

Dat transport een dynamische branche is, moge duidelijk zijn. Wisselende werktijden en een steeds veranderende personeelsbehoefte vragen om een speciale aanpak. Als werkgever krijgt u al snel te maken met administratieve handelingen die niet alleen tijd vergen, maar ook geld kosten.

Het Payrollingbureau biedt payroll diensten voor de transportbranche. Door uw personeelsbestand bij ons onder te brengen, hevelt u alle administratieve rompslomp aan ons over. Denk aan de salarisadministratie, het uitvoeren van uw verzuimbeleid en het afdragen van premies en verzekeringen. U betaalt enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren van uw personeel en ontvangt van ons een overzichtelijke factuur.

 

Wilt u weten wat wij voor u en uw personeelsbestand kunnen betekenen? Contacteer ons direct: vul ons contactformulier in, bel 076 7504991 of mail naar info@hetpayrollingbureau.nl.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp