NEN.png
snakeurmerk-300x271.jpg

Wat is payrolling?

Payrolling is het onderbrengen van uw personeelsbestand bij een payrollbedrijf, waardoor u zelf niet meer juridisch verantwoordelijk bent voor uw personeel. Het Payrollingbureau biedt diverse payroll diensten om uw personeel op papier in dienst te nemen. Hiermee worden wij automatisch de juridische werkgever van uw personeel.

Welke payroll diensten bieden wij?

Als juridisch verantwoordelijk bureau nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s van u over. Wat dit voor u betekent? U hoeft geen rekening meer te houden met administratieve handelingen, zoals arbeidsovereenkomsten, loonuitkeringen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, salarisadministratie en het verwerken van cao- en wetswijzigingen.

Als opdrachtgever blijft u zelf verantwoordelijk voor de belangrijkste kernzaken: het aannemen van nieuwe werknemers, de hoogte van de salarissen, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere interne medewerkersprocessen op de werkvloer.

De voordelen van payrolling

Payrolling geeft u als werkgever veel vrijheid, meer flexibiliteit, meer financieel voordeel én minder risico’s, ongeacht of u kiest voor kortlopende payroll diensten of langetermijntrajecten. En uw medewerkers? Voor hen verandert niet veel, behalve dat zij altijd kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener.

Uw financiële administratie wordt eenvoudiger en overzichtelijker. Zo realiseert u direct een aanzienlijke kostenbesparing. U betaalt een vast tarief voor onze diensten en ontvangt periodiek één factuur. Daardoor weet u van tevoren precies wat uw personele kosten zijn en kunt u hier rekening mee houden bij uw berekeningen. Ook facturen van accountants ontvangt u niet meer, net zoals aangiften van instanties als het UWV, de Belastingdienst, de Arbodienst en pensioen- en aanverwante verzekeringen.

Onze modules

CheckIn
Sign
Time
UnZip
LookUp